Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup Larsen indledte 2016 med at rykke borgmesterkontoret til Hals i en uge. I denne forbindelse præsenteredes bl.a. projektet Aktive stier,  udarbejdet af BY+LAND, hvor der arbejdes med at styrke og synliggøre de mange tilbud, som byen i dag har til sine gæster og borgere.

BY+LAND er flyttet til større lokaler, som vi er i fuld gang at sætte vores præg på. Fremover kan du møde os på Magnoliavej 18, 9000 Aalborg, men vi kommer naturligvis gerne forbi til en snak hos jer. Mail og telefon er business as usual.

Fra januar har vi forstærket os med yderligere to konsulenter, så vi er gearet til at hjælpe nuværende og nye kunder med at udvikle og realisere gode ideer i byerne og på landet. Randi Elisabeth Knudsen er arkitekt og kommer fra en stilling i ENG Arkitekter.

BY+LAND skal i foråret hjælpe Vejen Kommune og borgerne i Brørup i gang med en udviklingsplan for byen. I begyndelsen af marts skal vi holde oplæg om, hvad udviklingsplaner kan gøre for et lokalsamfund og vi skal facilitere en workshop efter Appreciative Inquiry tilgangen.