TIP 1 –  LANDDISTRIKTSPULJEN

Kender du et særligt sted, eller har du en god ide, der kan gøre det sjovere, lettere eller mere berigende at besøge eller drive forretning i det danske sommerland? Så kan du søge midler  til at gøre ideerne til virkelighed gennem 2. runde af landdistriktsprogrammet.Ansøgningsfristen bliver i slutningen af september, og 10 mio. kr. er øremærket til initiativer, der kan fremme turismen i landdistrikterne. I den nye aftale om planloven står der følgende om puljen;

”Midlerne kan søges til initiativer, der fx skaber gode madoplevelser for turisterne, underbygger nye kommercielle naturbaserede aktivitetstilbud og faciliteter til turisterne eller styrker tiltrækningen af turister til lokale events”

 

Sammen med turismeeksperterne fra Kvistgaard og Hird og regnedrengene fra Realise kan vi tilbyde at vurdere og medudvikle jeres ideer. Vi har til sammen stor erfaring med udvikling af projekter i byer og landdistrikter, og vi skriver også gerne ansøgningen for jer.Vi kan f.eks. vurdere potentialet for at tiltrække gæster til en attraktion og skabe synergi med de eksisterende tilbud, se potentialerne i de landskabelige og bymæssige rammer, og vi kan hjælpe jer med at opstille bæredygtige scenarier og budgetter for jeres ide.
Opdaterede oplysninger om Landdistriktspuljen og ansøgningsskema vil blive lagt på livogland.dk i løbet af sommeren.