ER DU VORES NYE PRAKTIKANT?

Har du lyst til at blive en del af en dynamisk landskabstegnestue, og har du talent for at skabe og visualisere ideer, der endnu ikke er blevet til virkelighed, så vil vi gerne høre fra dig.

OM OS: Hos BY+LAND har vi travlt med mange spændende projekter, og vi står klar-parat til at byde endnu en kreativ sjæl ombord i vores lille udviklingsunivers!

Vi er en tegnestue med tre ansatte i Aalborgbydelen Hasseris, hvor vi arbejder med bebyggelses- og byrumsplaner, potentialeplaner, inddragelsesprocesser, turismeprojekter, skitsering og projektering af uderum samt landskabsanalyser. Vores kunder er kommuner, private udviklere, institutioner og boligforeninger.

Vi tilbyder en praktikperiode, hvor du vil blive en del af et stærkt teamarbejde med en uformel omgangstone, deltage i mange forskellige projektfaser og arbejde på forskellige skalatrin samt få rig mulighed for indflydelse på projektudviklingen.

OM DIG: Vi forventer at du

  • er studerende på en relevant uddannelse (f.eks. A&D, landskabsarkitekt eller byplanlægger) og som minimum har gennemført 6. semester
  • har interesse for og er god til at skabe flotte, grafiske billeder og præsentationer – f.eks. collager, diagrammer og perspektiver – af høj kvalitet
  • har en god forståelse for rumligheder og skala
  • er på hjemmebane i Adobe CS og 3D visualisering
  • har et godt humør og er nysgerrig efter at udforske fagets muligheder

HVORDAN SØGER DU? Vi du være en del af holdet, så send os dit cv og en håndfuld eksempler på eget arbejde. Hvis dine projekteksempler er udarbejdet i samarbejde med andre, skal det fremgå, hvad du selv har lavet. Start i august.

Kontakt Randi Knudsen på 27643105 eller randi@byplusland.dk og se mere om os på www.byplusland.dk