UCN RENOVERING AF SOFIENDALSVEJ 60 – AALBORG, 2013

April 7th, 2013 Posted by No Comment yet

Projektet omfatter idéudvikling, skitsering, projektering med udgangspunkt i nærområdets potentiale og tilsyn af landskabsplan med udendørs opholdsarealer samt forbedrede tilkørsels- og parkeringsforhold ved udvidelse af uddannelsesinstitution. Fra at være en institution på en lille grund åbnes matriklen op mod kommunale parkarealer, som tilfører den konkrete grund merværdi i form af forbedrede adgangsforhold og aktivitetsmuligheder. Undervisningsmiljøet et tænkt på tværs af bygningens klimaskærm så også uderummene danner rammen om inspirerende indlæringssituationer – rum til bevægelse, udendørs auditorium samt uformelt ophold fælles for de forskellige uddannelsesretninger. Her er plads til både fordybelse og større fællesaktiviteter. Uderummene favner stor variation samtidig med at være enkle og robuste, udført i et lækkert design, der også er driftsmæssigt enkelt.

* Projekter fra før 2015 er udarbejdet i ENG Arkitekter, som Gitte Christensen var medstifter og indehaver af frem til februar 2015, hvorefter hun stiftede BY+LAND ApS.

The comments are closed.