UCN, MYLIUS ERICHSENS VEJ – AALBORG 2014

January 1st, 2014 Posted by No Comment yet

Projektet omfatter projektering og tilsyn med landskabsplan for renovering og nybygning på UCN Campus Mylius Erichsens Vej. I forbindelse med renovering af eksisterende bevaringsværdige bebyggelse og tilbygning af nye 6000 m2 undervisningsfaciliteter er der lagt vægt på videreførsel af eksisterende strukturer og materialitet og har særligt varetaget stedets grønne karakter gennem landskabelige forbindelser og aktivitetsmuligheder til undervisning og rekreation under åben himmel. Planen binder bebyggelsens mange volumner sammen på tværs til en stærk fælles identitet for campusområdet.

DSC_5310_shopDSC_5309_shop

* Projekter fra før 2015 er udarbejdet i ENG Arkitekter, som Gitte Christensen var medstifter og indehaver af frem til februar 2015, hvorefter hun stiftede BY+LAND ApS.

The comments are closed.