TOVE DITLEVSENSVEJ – AALBORG, 2011

September 13th, 2011 Posted by No Comment yet

Opgaven omfatter  renoverering af  landskabsplanen ved renoveringen af almen boligbebyggelse. Der er leveret ydelserne skitsering, projektering og tilsyn. Projektet aktiverer den fælles rekreative flade mellem familieboligerne, det ombyggede fælleshus, den nye attraktive ungdomsklub og nye hyggelige ældreklub og øger generelt tilgængeligheden i bebyggelsen. Projektet omfatter idéudvikling, skitsering og projektering af landskabsidé for renovering af eksisterende social boligbebyggelse på Tove Ditlevsensvej i Aalborg. Situationsplanen fordrer større sammenhæng mellem de to eksisterende blokke og landskabet bliver et samlende bindeled, som gør fællesskabet mellem blokkene tilgængeligt. Området skal endvidere være ”dynamo” for hele kvarteret – et sted du har lyst til at gå igennem, samt et attraktivt sted at bo i og omkring.

* Projekter fra før 2015 er udarbejdet i ENG Arkitekter, som Gitte Christensen var medstifter og indehaver af frem til februar 2015, hvorefter hun stiftede BY+LAND ApS.

The comments are closed.