Klarup Bymidte – Aalborg, 2017

May 15th, 2017 Posted by No Comment yet

Oplandsbyen Klarup vokser i disse år og det samme gør byens ønske om en samlende, attraktiv bymidte med gode byrum, opholds- og aktivitetsmuligheder.

Som resultatet af en længere byudviklingsproces har Aalborg Kommune på borgernes opfordring nu indgået samarbejde med BY+LAND om udviklingen af en helhedsplan for en vitalisering af byens mest centrale områder.

Indkøb, fritidsfaciliteter, skole og ungdomsklub ligger i Klarup side om side med ældreboliger, plejecenter og aktivitetshus – enhver planlægges drøm, dog den uforløste én af slagsen.

Her er med andre ord store potentialer at koble bylivets hotspots sammen og gøre oplevelsen af Klarup bymidte til noget særligt. BY+LAND udarbejder i tæt samarbejde med byens samråd og Aalborg Kommune forprojektet til denne forandring.

Projektet omfatter forslag til forbedrede byrum omkring byens handelsfunktioner ved Klarupvej, en ny direkte forbindelse fra Klarupvej til skole og hal samt et nyt forslag til indretning og brug af det store areal ved skolen og hallen.

Bygherre: Aalborg Kommune

The comments are closed.