Hjørring padel- og tennisanlæg – Et indbydende mødested

June 11th, 2021 Posted by No Comment yet

I samarbejde med Hjørring Tennisklub har BY+LAND været med til at udarbejde en ny linje i indretningen af udearealerne til Hjørring Padel- og tennisanlæg. Derudover har vi udarbejdet skitsemateriale til brug ved fondsansøgninger. I forbindelse med planlægning af nye padelbaner har Hjørring Tennisklub og Hjørring Firma Sport ønsket at skabe et mere åbent og ungt udemiljø med samlings- og mødesteder, hvor man har lyst til at hænge ud, være social og skabe nye fællesskaber.

Ønsket er drage omsorg for, at der ikke ”kun” lander et par padelbaner på det eksisterende tennisanlæg, men at HELE sportsoplevelsen, fra ankomst til afgang, forbedres. Det er en vigtig brik i revitalisering af foreningslivet, at man, udover spillet, nyder at være i omgivelserne og med en landskabelig bearbejdning og nyt uderumsinventar sikres en større interesse om aktiviteterne. Den landskabelige bearbejdning har også som mål at øge synligheden af anlægget, der i dag lever en lidt skjult tilværelse bag velvoksen beplantning. Øget synlighed kan også være med til at tiltrække nye spillere.

Hos BY+LAND har vi erfaring med at skabe værdifulde udearealer, der fordrer oplevelser, sammenhæng, bevægelse, aktiviteter og fællesskaber, og har senest udarbejdet helhedsplan for Bjergby-Mygdal Aktivitetspark, AaB-Byen og Sofiendalskolens udearealer i Aalborg.

 

 

The comments are closed.