Formidlingskoncept til Jyske Aas, Nordjylland

August 4th, 2012 Posted by No Comment yet

Udarbejdelse af et dynamisk og helhedsorienteret formidlingskoncept for område ved den Jyske Aas i Nordjylland. Området der strækker sig ca. 8 km fra Dronninglund Slot til Dorf Møllegård udgør et bælte med en bredde på 8 km. En strækning som rummer mange elementer som er interessante i turistmæssig sammenhæng. Med konceptet udarbejdes et dynamisk og helhedsorienteret formidlingskoncept for området ved den Jyske Aas i Nordjylland. Planens mål er at udfordre og supplere de turistmæssige muligheder langs “oplevelsesbæltet” som strækker sig langs hele den Jyske Aas. Området skal varetage Nordjyllands interesser i et fremtidssikret perspektiv og være med til at “brande” den Jyske Aas for bl.a. lokale og turister.

I det udarbejdede formidlingskoncept er der fokus at området skal være tilgængeligt og brugbart uanset alder os fysik. For at styrke oplevelsen af stedet er der fokus på forskellige informationstyper afhængigt af hvilke brugere der oplever området. Ydermere har fokus været på at gøre området interaktivt, således at man som bruger får mulighed for at sætte sit aftryk på området og “tage noget” med hjem. Dette er med til at forlænge oplevelsen af Jyske Aas.

* Projektet er fra før 2015 er udarbejdet i ENG Arkitekter, som Gitte Christensen var medstifter og indehaver af frem til februar 2015, hvorefter hun stiftede BY+LAND ApS.

 

The comments are closed.